image

EVENTIMENTE

“Hack To The Future” by ENSO Foundation a premiat trei soluții inedite construite de elevi și studenți, soluții ce vor aduce beneficii reale pentru sănătate, educație și mediu.

“Hack To The Future”, cel mai mare hackathon al Fundației ENSO, ce a avut loc în perioada 15-17 noiembrie, în Promenada Mall, a premiat cu 10.000 de euro trei echipe de elevi și studenți pasionați de tehnologie și IT. Timp de trei zile, câte 12 ore pe zi, tinerii participanți au dezvoltat aplicații ce răspund nevoilor globale din domeniul medical, educational și de mediu.

image

PARTENERIATE

Fundatia ENSO pentru dezvoltare prin educatie si tehnologie si Tema Energy isi unesc fortele intr-un parteneriat menit sa ii ajute pe copiii supradotati din Romania.

Romania are un sfert de million de copii supradotati, insa nici 200 dintre ei nu reusesc sa-si cultive si sa-si pastreze aceste abilitati speciale. Prin parteneriatul incheiat intre fundatia ENSO si Tema Energy, o parte dintre acesti tineri vor avea ocazia sa-si dezvolte proiectele sub indrumarea zecilor de specialisti din domeniul IT&C.